Κάλεσμα προς στους απόδημους Ηπειρώτες

Γράφει: η Κατερίνα Τσαγκαροπούλου

Ξέρω πως πολλοί που ήρθατε απο Αθήνα ή άλλα μέρη για τον Αύγουστο στα χωριά σας αλλά και στα Γιάννενα, είστε σε διάθεση διακοπών αυτή την περίοδο, όμως σκεφθείτε πως κάποιοι άνθρωποι εδώ και πολλούς μήνες αγωνιζόμαστε με μεγάλες και προσωπικές θυσίες για τούτο τον ιερό σκοπό: Να διώξουμε τις πετρελαϊκές εταιρείες για να παραμείνει ο τόπος μας καθαρός και αμόλυντος.

Εμείς δεν κάναμε ούτε διαλείμματα, ούτε καν διακοπές από τον αγώνα γιατί δεν έχουμε πια αυτή την πολυτέλεια, αφού τα συνεργεία των εταιρειών βρίσκονται καθημερινά στα χωριά μας, στα δάση μας και συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο με μεγάλη ταχύτητα.

Σκεφθείτε λοιπόν πως για να έρχεστε και τα επόμενα καλοκαίρια να αράζετε κάτω από τα πλατάνια στις πλατείες και να ανασαίνετε τούτο το υπέροχο, βουνίσιο Ηπειρώτικο αεράκι, όπως είναι ακόμα τώρα, αμόλυντο και καθαρό, θα πρέπει να «θυσιάσετε» κάποιες ώρες ή και κάποιες μέρες από τις διακοπές και το πρόγραμμά σας και να έρθετε να δράσουμε ΟΛΟΙ μαζί ενωμένοι, σε κάθε κάλεσμα των Πρωτοβουλιών της Ηπείρου. ΤΩΡΑ είναι η ώρα. ΤΩΡΑ γιατί ΜΕΤΑ θα είναι πολύ αργά για δάκρυα…

Ευχόμαστε σε όλους καλές διακοπές και σας περιμένουμε κοντά μας!!!

Κοινοποίηση:

FacebookTwitterGoogleTumblrPinterestEmail this pagePrint this page


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

ή κάντε κλικ στο I accept the terms and conditions και συνδεθείτε άμεσα μέσα από τα social media.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.