Ραδιοφωνικά spot, συνεντεύξεις και εκπομπές της πρωτοβουλίας. Radio spots, interviews and broadcasts of our initiative.

Μπορείτε να ακούσετε όλες τις ραδιοφωνικές συνεντεύξεις και εκπομπές που έχουμε συγκεντρώσει σχετικά με το θέμα των εξορύξεων:

ΗΠΕΙΡΟΣ – εξορύξεις υδρογονανθράκων & κ. ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, Φυσικός – Περιβαλλοντολόγος

Ένα τριήμερο με διαδρομές σε Άρτα, Γιάννενα, Κομπότι, Καλπάκι, Παρακάλαμος, Κοκλιοί, Ζαγόρι, Αμβρακικός, Ιόνιο, σε μια Ήπειρο μαγική, αλλά και πραγματική, χειροπιαστή, γενναιόδωρη!

Η αρχή αυτής της συναρπαστικής διαδρομής έγινε στο Εμπορικό Επιμελητήριο Άρτας, στις 25/10/2019, όπου η παρουσία και οι γνώσεις του κ. ΝΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ”ένωσαν” πολίτες, κατοίκους, φορείς και θεσμούς σε μία αίθουσα, όπου όλοι έμειναν, μέχρι το τέλος, σε μία άκρως ενδιαφέρουσα ενημέρωση και κατόπιν, συζήτηση.
Ο μακροβιότερος, λοιπόν, πρώην δήμαρχος της Πρέβεζας (τρεις θητείες) και καθηγητής κ. ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, σημερινός καλεσμένος της εκπομπής και τον ευχαριστούμε θερμά!

Καλή Ακρόαση!

Mixing & Mastering Services by Nasos Makris

ΗΠΕΙΡΟΣ – ΙΟΝΙΟ – ΣΚΟΥΡΙΕΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΙΑΚΟΣ – Ν. ΚΡΗΤΗ & ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ

α) ”Η γερμανική κυβέρνηση αποφάσισε πρόσφατα να εγκαταλείψει τον άνθρακα έως το 2038 –ημερομηνία που κρίνεται υπερβολικά μακρινή από τους ακτιβιστές και στερείται επί του παρόντος ακριβούς χρονοδιαγράμματος για το κλείσιμο των ορυχείων και των εργοστασίων” (αρθρο: ”Δεν υπάρχει Πλανήτης Β: Μαζική κινητοποίηση ενάντια στον άνθρακα στη Γερμανία”)
β) ”Τοξικά θαμμένα στην Πελοπόννησο και στο Ιόνιο”: ένα θρίλλερ που κρατάει χρόνια (άρθρο του Μάκη Νοδάρου)
γ) Επικοινωνία με Άρτα, θα μιλήσουμε με την μηχανικό Β.Α., ενώ σήμερα, στα Ζαγοροχώρια, οι κάτοικοι στους Ασπράγγελους, στο Δημαρχείο, ώρα 6 μ.μ., έχουν συνάντηση με τις αρχές, όσον αφορά την παρουσία συνεργείων εταιρειών εξορύξεων στην περιοχή.

Mixing & Mastering Services by Nasos Makris

Την Παρασκευή 15 Φλεβάρη, ο Στέφανος Μπατσής κι ο Αλέξανδρος, μέλος της πρωτοβουλίας Αθήνας ενάντια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων, συζητούν τους σχεδιασμούς κράτους και εταιρειών και τις εμπειρίες αντίστασης των κινημάτων σε Αθήνα και περιφέρεια ενόψει της πανελλαδικής πορείας ενάντια στις εξορύξεις, την Πέμπτη 21 Φλεβάρη στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Ρήγας Τσιακίρης, υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο των “Οικολόγων Πράσινων” καταγγέλλει τη συμπεριφορά της αστυνομίας και της ασφάλειας απέναντι σε πολίτες που αντιτίθενται στις εξορύξεις υδρογονανθράκων, τόσο στην Λευκάδα, όσο και στα Ιωάννινα.

Μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε ελεύθερα τα radio spot που έχουμε δημιουργήσει:

Καμπάνια: “για τις Εκλογές του 2019”

1995 Downloads

Καμπάνια: “Πανελλαδική Πορεία, 11 Μαΐου 2019, 1ο”

262 Downloads

Καμπάνια: “Πανελλαδική Πορεία, 11 Μαΐου 2019, 2ο”

256 Downloads

Καμπάνια: “για το Καλοκαίρι του 2018”

107 Downloads

Καμπάνια: “1η Πορεία ενάντια στις εξορύξεις”

114 Downloads

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ!!!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ